Много хора си мислят, че
работа в София се намира най-лесно, има най-много и
там безработицата е най-малка. Но от друга страна е всеизвестно, че работата в София е свързана с голямо пътуване, транспортни
задръствания, претъпкан градски транспорт.
Сега вече с метрото не съм наясно как е, но съм виждал как в Токийското метро, в часовете пик, когато е гъкано от отиващи и връщащи се от работа, качващите се
работници ги тъпчат с греблата, за да затворят вратите.
Та, със сигурност работа София определено има, но е добре човек да се замисли в
себе си - какъв е смисъла да работиш някъде из София, при положение, че всеки ден ще трябва да губиш по 2 - 3 часа непродуктовни работно време в път, при това натъпкан като сардела?
Е, първата логика, която ни хрумва, е да се потърси работа в квартала по местоживеене - магазин, заведение, офис. Из софийските квартали това не е кой знае колко трудно
да се направи, защото са големи колкото един малък български град и обикновено в тях има всякакви търговски обекти и възможности да се изкара някой лев.
Също доста перспективно е да се гледат деца
като работа София, особено с тази криза за детски градини. Но даже и за отдалечено място за работа (в противоположния край на София) има варианти да се осигури неприсъствена работа от растояние.
Например,
чрез дистанционна работа в интернет. Да вземем един счетоводител за
пример. Защо му (й) е необходимо да ходи на работа, преминавайки през
цяла София, при положение, че е напълно възможно и съвсем смислено да се оборудва с интернет, скайп, микрофон и слушалки и ето Ви счетоводител с надомна интернет работа и то в София, но достъпен по всяко време и безпроблемно.
А сега, нека в този ред на мисли, да отидем още малко по-нататък. Ако един служител от София се уреди на дистанционна работа във фирма (макар и в другия край на града), с
всичките плюсове от това, тогава защо той да не си уплътни работното време по специалността и професията си и с още допълнителна работа из други фирми в София, пак през интернет?
Нека сме далеч от мисълта, че работа София може да е само през интернет - ето, например
електромонтажни услуги надомно. Разбира се, това изисква повече организираност, дисциплинираност, но това е начина, по който
европейсците ни изпреварват по доходи - като се организират да си докарват доходи по на няколко места.
Затова, нека съвсем конкретно да видим, има ли реална работа в София през интернет, която
би могла да се започне веднага и да осигурява допълнителни доходи, при това като се изпълнява и от къщи? Да, има доста такива
възможности, като при това те са и доста интересни.
Работи се от което и да е място на София, стига само да имате интернет в къщи, да сте в
състояние да пишете на приличен български език и да сте по-чевръсти в писането. И забележете работата е да пишете на български език, български теми (като самонаето лице - както българите заобикалят закона и си намират работа в Англия, въпреки забраните), а заплащането е в евро! Повтарям: писане на български език - плащане в евро.
Разбира се, българите са много тарикати, като им подскажеш и те веднага "А, ама това аз си го знаме! Ти мен недей да ме учиш, а ми дай пари и аз ще ти покажа какво мога!!!" Въпросът обаче е не дали си го знаете, а дали реално печелите, сега. Едва ли, щом Евростат упорито ни поставя на последно място по доходи в Европа. Е, реално погледнато, ако отделите
време 10 12 години да се блъскате из интернет по 12 - 18 часа ежедневно, без отпуски и почивни дни, може би (ако имате и малко
късмет) ще стигнете до "знанието" как става тази работа.
Но ако погледнем на въпроса сериозно - защо е необходимо да губите толкова време и нерви, за неясен резултат, при положение, че аз вече
"блъскането" (от 1999 година насам) съм го направил, създал съм си цялоста готова система, от години я прилагам и сега имам конкретно предложение предложение за Вас, което може да Ви осигури толкова много
работа в София, буквално за стотици и даже хиляди онлайн надомници.
Изборите за работа са три:Първо, нищо да не предприемете и Евростат да продължи да ни класира в дъното на Европа по доходи.
Второ, да решите че имате всичкото време на света и сте в състояние сами да се оправите и да си осигурите доходи от писане в интернет за София -пожелавам Ви успех и късмет!
Трето да се възползвате от готова и
доказана
работа като самонаето лице за доходи от писане в интернет на теми за София, на български език и да получавате доходите си в евро.
Препоръчвам Ви последното, но не си мислете, че е безплатно или че настоявам (защо ми е да си създавам излишна конкуренция - но както
казах, затънал съм до гуша в работа и защо да не прехвърля малко и на Вас.
Ето офертата ми:
https://rabota.123.st